Ednine Beachchallenge Koksijde

Een week na De Panne stond er terug een strandrace op het programma op Belgische bodem. Voor de 2e editie van de strandrace van Koksijde. Dezelfde organisatie of in het begin van het jaar, enkel de locatie verhuisde van Koksijde naar Oostduinkerke. Naar gewoonte stonden terug enkele Beachbikers aan de start maar geen David Osaer en ook geen Björn Rondelez die voor meerdere weken out is na een verkeersongeval met de fiets. 16e Jurgen Vanden Bon 20e Jeffrey Goethals 23e Steven Dumoulin 37e Bart Vanhecke 170e Hendrik Verslype 5e korte afstand: Johan Deschepper werd 1e master 50+ Mathias en Milan hadden pech met een lekke band. (foto's Danny Landschoot)

De Panne Beach Endurance

De 2016 editie van de strandrace van De Panne werd een serieus ingekorte wedstrijd. Door de hevige wind besloot de organisatie de wedstrijd in te korten van 3 ronden naar 1 ronde. Dit wil zeggen, 18 km i.p.v. de geplande 56 km. Met een serieus briesje in het snoetje vertrokken om 11u zo'n 1200 deelnemers richting Bray Dunes. Daar was het vechten om een plaatsje te hebben op de dijk en dan was het één lange sprint naar De Panne. Milan Levecke overleefde als enige de starthectiek en raakte in een goede positie in Frankrijk. De overige Beachbikers volgden in tijd niet veel verder maar in plaatsen was dit een ramp. Opschuiven was voor de meeste niet meer mogelijk tot we in de Zeecamping kwamen i

Berck sur Mer

Vandaag was er de strandrace in het Franse Berck sur Mer. De Beachbikers deden het zeker niet slecht. Op de 50km: Een mooie 8e plaats van Jurgen Vanden Bon, 10e plaats voor Björn Rondelez en tevens de 1e plaats bij de 40+ en dit met een oponthoud in de start (later meer), 11e plaats voor David Osaer, 16e plaats voor Milan Levecke, 19e plaats voor Jeffry Goethals en een 43e plaats voor Deschepper Johan die hiermee 1e werd bij de 50+. Op de 30 km werd Steven Dumoulin 4e.

Uitgelichte berichten
Partners
Recente berichten
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square