Roc d'Azur (Fr.)

De goesting was vorig jaar zodanig aangewakkerd dat Lode en ik dit jaar voor de 2de keer op rij samen naar de Roc zijn afgezakt!

Dixit Miguel Martinez: "le Roc d'Azur est la plus belle course au monde!" ... hij heeft natuurlijk wel gewonnen en is bovendien Fransman ;-)

Maar we moeten hem gelijk geven: zon, azuurblauwe hemel, strand, bergen, 20.000 koerskonijnen en machtige technische tracks die op ons liggen te wachten ...

Donderdagmorgen om 8u hebben we plaatsgenomen in de 1ste startbox tussen 1000 andere zotten voor de Masters Roc.

2u20min later bolde ik als 66ste algemeen (20ste Master2 op 376) en Lode 4 minuten later als 89ste algemeen (31ste Master2) over de meet.

De dagen nadien, vulden we met chillen in lounge bars langs het strand, ewa losrijden in de zon, de fietsbeurs met al het moois voor 2014 bezoeken, een deugddoende massage en nog zo van die ambetante bezigheden :-)

De zondag was het dan de beurt aan de Roc d'Azur, bère ambiance, helicopter boven ons hoofd, de profs (Kulhavy, Martinez, Sauser, Vogel, Milatz, Lakata, Paulissen enz ...) vlak voor ons op de eerste rij aan de start, jaja kiekevel! BAF! om 9u15 vliegen we het parcours op om 54km lang te genieten van de megasfeer, door de vele toeschouwers langs het parcours en de magnifieke paden in het mooie Massif des Maures. Op de 4100 (!) finishers bolt Lode als 238ste (37ste Master2 op 1500) en ik 4 seconden later als 244ste (39ste Master2) met een big smile over de finish.

Mission accomplished: startpositie in de 1ste box voor 2014 is geregeld, daar we in de eerste 250 zijn gefinished!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square