28 Jul 2020

Afgelopen zondag 26 juli stond er een oefenwedstrijd op het programma in de, wat we dachten, afbouwende Corona tijden. Jammer genoeg draait het anders uit en tijdens de wedstrijd kregen we te horen dat de maatregelen terug verscherpt worden, dus sport in competitie wor...

19 Jun 2020

Deze zomer komt er geen Flanders Series Wedstrijd te Oostende maar komt er op dezelfde locatie wel een 'oefenwedstrijd' op 26 juli. Dit voor de jeugd en 2 open wedstrijden voor de -40 en +40 jarigen.

"later meer"

2 Jun 2020

Op Pinksteren maandag trokken de Beachbikers er voor het eerst sinds de Corona - crisis er op uit. Voor de rit was er de traditionele aanwezigheidsfoto met het thema "de social distance"  en daarna reden we een ritje over 80 km nadat we nog enkele blauwtjes onderweg op...

29 Jan 2020

De komende dagen ondergaat de website een update. Hierdoor zal de website wat overhoop staan. Onze excuses hiervoor.

12 Sep 2019

Op zaterdag 19 oktober organiseren de Beachbikers renners voor de 3e keer hun Beachrace en voor de 5e keer hun Trail Run.

Dit jaar kun je kiezen tussen 20 of 40 km voor het mountainbiken. En in samenwerking met Ostend Motor Sport komt er zelfs een E-bike wedstrijd.

Start...

Please reload

Uitgelichte berichten

Oefenwedstrijd te Oostende

July 28, 2020

1/2
Please reload

Partners
Recente berichten
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square